Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

La búsqueda, Charlotte Link

la busqueda_charlotte linkLa búsqueda és la darrera novel·la de l’escriptora alemanya Charlotte Link i aquesta setmana és novetat de Gènere Negre a la Joan Oliva.

La búsqueda és una novel·la de suspens protagonitzada per la detectiu d’Scotland Yard Kate Linville. Els seguidors de Charlotte Link ja coneixeran aquest personatge, una dona discreta, que se sent poca valorada personalment i professionalment i que ja va protagonitzar ara fa uns anys El engaño. L’escenari de la història, la petita localitat de Scarborough, ha estat també una localització recurrent en d’altres llibres de l’autora.

logo blog genere negre_AMB LLETRESA La búsqueda, la desaparició de dues noies de catorze anys, amb quatre anys de diferència, serà l’objecte de la investigació de la detectiu Kate Linville. Tot i estar fora de la seva jurisdicció, ja que viu i treballa a Londres, la súplica dels pares d’una de les noies desaparegudes i la intuició que la investigació no s’està duent pel lloc correcte porten la Kate Linville a involucrar-s’hi de manera extraoficial.

La primera de les noies desaparegudes, la Hanna Caswell, va desaparèixer l’any 2013, quan tornava a casa seva a Scarborough des de casa de la seva àvia. Quatre anys més tard, a l’octubre de 2017, l’Amelie Goldsby desapareix sense deixar rastre i seran els seus pares qui convenceran la detectiu Linville que hi investigui.

La busqueda_portada rodonaPrimeres pàgines.

Charlotte Link (1963) és una autora de gran èxit que ha venut milions d’exemplars dels seus llibres arreu del món. D’altres dels seus títols són: El engaño, En la guarida del zorro, Dame la mano, Ecos del pasado i ¿De quién te escondes?

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Logo Generalitat

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari