Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Guies de Sant Jordi 2013

Guia Novetats Sant Jordi 2013La Xarxa de Biblioteques de Vilanova i la Geltrú ha preparat una Guia de lectura Sant Jordi 2013 amb les principals novetats dins el gènere de la novel·la aparegudes amb motiu de la diada de Sant Jordi de 2013.

I, com és habitual per a la festivitat de Sant Jordi, unaGuia infantil de Sant Jordi Guia infantil, amb les darreres novetats per als més petits, tant en llibres d’imaginació com també en llibres de coneixement.
 
 
 
 
 

 
 

 
 

Guia de GastronomiaI, com a novetat, enguany, per aquesta Diada de Sant Jordi de 2013, les biblioteques Joan Oliva i Milà, Armand Cardona Torrandell i Biblioteca Víctor Balaguer, presenten conjuntament aquesta Guia de Gastronomia, que conté els documents de gastronomia que es troben en les seves seccions de Col·lecció local.

Entre les receptes més característiques de Vilanova hi són la sarsuela de peix, els allipebres, la sípia a la bruta o l’all cremat, però el plat més característic de la capital del Garraf és el xató.

I els dolços?, doncs les pastes seques de Vilanova i la Geltrú conegudes com les llunes són el postre propi de la ciutat.

Si voleu descobrir tots el plats elaborats a la comarca del Garraf no us perdeu aquesta selecció de títols que us hem preparat per aquest Sant Jordi. Bona diada!
 
 

 
 

  • Guia de lectura Sant Jordi 2013
  • Guia infantil de Sant Jordi 2013
  • Guia de Gastronomia
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

    Deixa un comentari