Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Cerrado en invierno, Jørn Lier Horst

cerrado en invierno_jorn lier horstCerrado en invierno, de l’escriptor norueg súpervendes Jørn Lier Horst, és la novetat de gènere negre d’aquesta setmana a la biblioteca Joan Oliva i Milà. La novel·la està protagonitzada per l’inspector William Wisting, personatge que ja ha protagonitat tretze títols. De la sèrie, l’autor n’ha venut un milió i mig d’exemplars a Noruega i ha estat traduïda a 30 idiomes. Tot i que, a casa nostra, Cerrado en invierno ha estat considerat el primer volum de la col·lecció, el cert és que es tracta del setè títol. Properament, seran també traduïts al castellà Perros de caza, El hombre de las cavernas y Prueba de fuego, següents volums de la sèrie.

A Cerrado en invierno, la trama ens situa en una zona costera de Noeruega. Allà, quan la temporada és a punt d’arribar a la fi, apareix un cos sense vida dins d’una cabana. L’home ha mort com a conseqüència d’una pallissa. logo blog genere negre_AMB LLETRESAmb el transcurs dels dies, aniran apareixent més cadàvers que, d’entrada, semblen apuntar a qüestions de narcotràfic. Tot i això, a mesura que l’inspector Wisting vagi tirant del fil, la investigació s’endinsarà en el crim organitzat europeu.

Cerrado en invierno_portada rodonaPrimeres pàgines.

Jørn Lier Horst (1970) és un escriptor norueg que fins a 2013 traballava com a inspector en cap de la policia del districte de Vestfold. Actualment, es dedica en exclusiva a l’escriptura i ha estat guardonat amb nombrosos premis, com ara el Glass Key a la millor novel·la policíaca nòrdica (Perros de caza). A banda de llibres per a adults, Jørn Lier Horst també escriu per a públic infantil. La sèrie Agència de detectius Núm. 2 n’és un exemple.

Llibres

  • Cerrado en invierno
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Logo Generalitat

    Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

    Deixa un comentari