Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

El último baile, Mary Higgins Clark

el ultimo baile_mary higgins clarkL’anomenada Reina del Suspens és la protagonista de la novetat de Gènere Negre d’aquesta setmana a la Joan Oliva. Mary Higgins Clark acaba de publicar El último baile, que ja podeu reservar a la biblioteca.

La setmana abans de començar la Universitat, la jove de 18 anys Kerry Dowling aprofita que els seus pares són fora de casa per fer una festa. Quan ja està endreçant-ho tot, algú acaba amb la seva vida com a conseqüència d’un fort cop al cap. L’endemà, el seu cadàver apareix al fons de la piscina.

Així comença El último baile, amb un crim en què no hi ha cap testimoni, però sí molts sospitosos. L’encarregat de portar a terme la investigació és el detectiu d’homicidis Michael Wilson que, d’entrada, comença a sospitar de l’entorn proper a la víctima. La seva parella, amb qui alguns testimonis la van veure discutir durant la festa, en Jamie, el veí una mica molest perquè no va hi ser convidat…

L’Alice, la germana gran de la Kerry, decideix prendre part activa en la investigació i fer un cop de mà a la policia, tot i que aquesta decisió pugui posar en perill la seva pròpia vida.

El último baile és la clàssica novel·la de suspens que de bon començament ens planteja un assassinat, la corresponent investigació posterior al llarg de les pàgines del llibre i que acabarà descobrint-nos tot just al final qui ha estat l’assassí. És una novel·la de lectura àgil, narració directa, amb poc més de 200 pàgines repartides en una vuitantena de capítols brevíssims, alguns d’una sola pàgina.

Portada_El último baile_rodonaPrimeres pàgines.

L’escriptora Mary Higgins Clark (Nova York, 1927) és una de les autores més destacades del gènere de suspens. Una veritable creadora de best-sellers des que el 1974 va publicar¿Dónde están los niños?. logo blog genere negre_AMB LLETRES Des d’aleshores, ha publicat més de 50 llibres de misteri, històrics i, fins i tot, infantils i juvenils, amb més de 100 milions d’exemplars venuts arreu del món.

Abans de dedicar-se per complet a l’escriptura, Higgins Clark havia estudiat secretariat i havia treballat com a telefonista, secretària i com a hostessa de la companyia aèrea Pan Am. Anys després, va fer alguns cursos d’escriptura a la Universitat de Nova York, va començar a publicar textos en diferents revistes i es va llicenciar en Filosofia a la Universitat de Fordham. Bona part de les novel·les de l’escriptora nord-americana han estat adaptades per a la televisió.

LlibresMary Higgins Clark a les biblioteques de VNG. Feu clic aquí.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Logo Generalitat

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari