Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

La química del odio, Carme Chaparro

la quimica del odio_carme chaparroLa periodista Carme Chaparro va debutar, amb molt d’èxit, amb la seva primera novel·la, No soy un monstruo. Amb aquest primer llibre, que va presentar sota pseudònim, va resultar guanyadora del Premio Primavera de Novela 2017.

Amb No soy un monstruo, Carme Chaparro s’endinsava en la novel·la més negra amb una trama de nens desapareguts darrere, protagonitzada per una policia i una periodista. Ana Arén, la inspectora torturada per l’experiència viscuda en aquell primer cas, torna ara a les pàgines de La química del odio, la segona novel·la de l’autora.

logo blog genere negre_AMB LLETRES
Sis mesos després de l’estat de xoc en què la va deixar l’anterior investigació, Ana Arén torna a la feina i passa al departament d’homicidis. Allà, haurà de fer-se càrrec de l’assassinat de la dona més famosa del país. Una habitual de les revistes del cor, la duquesa de Mediona, ha aparegut morta. A continuació, el que sembla un accident en un hospital, acabarà descobrint un nou crim, relacionat amb el primer.

Quan Ana Arén creia que havia deixat enrere el pitjor dels seus malsons, tornarà de nou al límit amb aquesta nova investigació.

la quimica del odio_rodonaPrimeres pàgines.

Carme Chaparro (Barcelona, 1973) fa més de vint anys que treballa a les principals edicions d’informatius nacionals. La seva passió per la lectura l’ha empès, quasi de manera natural, a l’escriptura. Va estrenar-se amb la novel·la No soy un monstruo a la qual ha seguit La química del odio. Tot i que sense cap data prevista, l’autora ja avança que molt probablement hi haurà una tercera entrega protagonitzada per la inspectora Ana Arén.

Llibres

  • La química del odio
  • No soy un monstruo
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Logo Generalitat

    Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

    Deixa un comentari