Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Little broken hearts

Little broken heartsNorah Jones va presentar aquesta setmana el seu darrer treball a l’Auditori de Barcelona, i ho va fer amb característiques eminentment pop, marcant al màxim la seva evolució des del seu treball que li va portar a l’èxit anomenat Come away with me, fa ja prop de deu anys.

En les seves noves cançons hi segueix havent sofisticades cruïlles de camins estilístics instrumentals, que combinat amb la seva delicada veu aconsegueix una cohesió de sons, en ocasions molt proper a un country suau, que resulta molt atractiva per al públic.

Escolta les cançons de Little broken hearts
 

A partir del seu primer treball anomenat Un petit disc malhumorat la cantant nord-americana va aconseguir un èxit planetari confirmat en els Premis Grammy de l’any 2003 i marcant un abans i un després en el pop d’aquells anys. Des de llavors, Norah Jones ha publicat tres àlbums més anomenats Feels Like Home, a l’any 2004, Not Too Late, 2007, i The Fall ,2009, així com dos amb el col·lectiu country The Little Willies.

MudhoneyA l’any 2010, Norah va demostrar l’enorme versatilitat de la seva veu en col·laborar amb artistes com Willie Nelson, Ouskast, Herbie Hancock o Foo Fighters, i posteriorment a l’any 2011 va treballar amb Danger Mouse en l’àlbum Rome, un homenatge a les bandes sonores dels vells films italians en el qual també estava Jack White.

En el mes de maig d’aquest any va sortir publicat Little broken hearts que conté dotze cançons, totes originals i compostes pel tàndem Norah Jones i Brian Burton. Ella va imaginar la portada inspirant-se en els vells pòsters, més concretament el de Mudhoney, que li va acompanyar tota la gravació i posteriorment va utilitzar per a la seva presentació.

Cds

Norah Jones a la Xarxa de Biblioteques.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari