Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Alimentació i salut integral per a nens

Llibres

No imponer ninguna elección ditética a los hijos sólo porque se piense que es la mejor: es nuestro ejemplo el que al final los instruye. Nuestras acciones en todos los ámbitos, finalmente, son sus guías para toda la vida. Clara Castellotti.

Llibre recomanatLa veritable educació per una forma natural, sana i equilibrada d’alimentar, ha de començar com més aviat millor. En els darrers decennis la nostra alimentació ha canviat tant des del punt de vista de la qualitat com de la quantitat, i aquests canvis han estat tan ràpids que no han deixat al nostre organisme el temps d’adaptar.

Les mares d’avui, a causa d’un nivell cultural més alt i al fàcil accés a una informació més detallada, vol saber més. Per tant, l’educació en una correcta forma d’alimentar és un dels temes que abans o després s’haurà de considerar seriosament incloure en assignatura de secundària. L’aliment és l’element més físic, per tant més accessible, que tenim a disposició per evolucionar la nostra educació. Segons sigui l’alimentació, els nostres fills seran més relaxats i més sensibles o més agressius, materialistes i hiperactius.

NadóTampoc és convenient ser rígids i dividir els aliments en bons o dolents, cal tenir en compte que com més coses es rebutgen, més exclusius ens convertim per aconseguir la felicitat dels nostres fills. El secret és poder arribar a calcular la quantitat necessària de cada cosa per poder ser lliures de gaudir de tot en la seva justa mesura.

Clara Castellotti va nèixer a Toscana i es va llicenciar en Pedagogia a la Universitat de Parma. Des de l’any 1981, viu a Formentera, on estudia, escriu i imparteix cursos de Naturopatia i Medicina Oriental. Des fa més de trenta anys s’ha dedicat a l’estudi i la divulgació de temes relacionats amb la Medicina Natural i alternativa.

Es difícil ser un buen arco, pero tenemos que intentar enviar nuestras flechas lo más lejano posible. Clara Castelloti.

Bloc

Blog de Nutrición y salud

En aquesta ocasió us recomanem un bloc on es tracten temes relacionats amb la nutrició, la bona alimentació, diferents dietes, les propietats de l’alimentació, i també s’ofereixen receptes saludables amb consells sobre temes relacionats amb la salut.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari