Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Que es pot esperar quan estàs esperant?

Les actrius protagonistes

Estàs embarassada i vius a diari el simtomes dels nou mesos de gestació, ets candidata a fugir de la calor, acostar-te a la sala de cinema més propera i gaudir d’aquesta proposta cinematogràfica basada en un conegut llibre d’ajuda per a dones embarassades, que va ser tot un èxit de vendes ja fa una pila d’anys però que encara es pot trobar en les llibreries a dia d’avui degudament actualitzat. El seu argument segueix els avatars de fins a cinc parelles que afronten la paternitat i el primer embaràs en diverses circumstàncies però sempre divertides o quasi.

Que es pot esperar quan s’està esperant està considerada la bíblia de l’embarassada, on s’inclou totes les novetats en el camp de l’embaràs, el part i el postpart, amb un pla de preconcepció, informació sobre l’elecció del metge, mètodes alternatius per al part, segon embaràs, bessons, relacions sexuals durant la gestació i tots els símptomes comuns i no comuns de l’embaràs. Amb una nova secció, en la darrera edició, dedicada a les mares treballadores, un capítol ampliat per als futurs pares, una dieta de l’embaràs posada al dia, i també il·lustracions mensuals del desenvolupament del nadó.

El seu director Kirk Jones ens proposa una mirada actual a l’amor a través dels ulls de cinc parelles amb unes històries que s’entrellacen i que comencen a conèixer l’emoció, els temors, l’humor i els mals de cap mentre es preparen per embarcar-se en el major i més meravellós viatge de la seva vida: ser mares i pares.
 

És una proposta principalment destinada a parelles que estan esperant un fill, a dones embarassades o que vulguin estar-ho aviat, també a tots aquells que han passat per aquesta emocionant experiència de nou mesos de durada i que vulguin passar una bona estona recordant els seus moments més importants, a través d’unes històries plenes d’ironia que segur ens provoquen algun somriure.

Llibres

Qué se puede esperar cuando se está esperando

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari