Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Algunes sèries per passar l’estiu

WeedsJa estem endinsats en l’estiu, i és temps per descansar i passar relaxadament els dies i que millor forma de fer-ho que enganxar-se sanament a una sèrie de televisió. Aquí us deixem unes propostes per aprofitar els dies calorosos que vindran i refrescar-se amb una bona proposta seriada.

Weeds.

Weeds és una comèdia que gira entorn un grup de residents d’un barri ric, Agrestic, els quals estan immersos en el consum i la distribució de marihuana. Tot transcorre en un barri residencial ric de Los Angeles anomenat Agrestic. on viu Nancy Botwin que després de la mort del seu marit comença a traficar marihuana per tot el barri per poder mantenir la seva criada i un estil de vida propi de la classe mitjana amb aspiracions. Es pot veure la setena temporada per Canal +.

Juego de Tronos

Aquesta mateixa nit a Antena 3 comença la sèrie més popular d’aquests darrers mesos. Es tracta de l’arribada a televisió en obert del primer llibre de la saga de Cancion de Hielo y fuego de George R. Martin. En un món medieval imaginari anomenat Poniente conviuen set regnes que lluitaran per tenir el poder del tron de ferro i dominar a tots els territoris on fa més de dos segles que vivien els dracs que dominaven el món amb la dinastia Targarien ja pràcticament extingida. La lluita de poder i traïcions la protagonitzaran els Starks i els Lannister i no hi haurà cap tipus de treva en aquesta sèrie d’HBO.

Desperate Housewives

Aquesta primavera la cadena Fox a Espanya ha estrenat la vuitena i darrera temporada d’aquesta sèrie que ens planteja quelcom més que una caricatura sobre les mestresses de casa, i persegueix temporada darrera temporada sense descans al seu principal objectiu: oferir un retrat mordaç dels barris residencials de classe mitjana alta, llocs plàcids en els quals no passa mai res, però que a l’interior de seves precioses mansions oculten un torrent de passions, vicis, secrets inconfessables, addiccions i problemes que alimenten la ficció de la qual ha estat una de les grans estrelles de la televisió actual. Es pot veure actualment a Divinity.

American Horror History

Un altre sèrie de la Fox que en aquesta ocasió gira entorn d’un matrimoni que acaben de mudar-se des de Boston als Angeles amb la seva filla per emprendre una nova vida, lluny d’un passat una mica fosc que han deixat enrere. No obstant això, les coses no seran massa tranquil·les en la seva nova destinació, començant per una antiga mansió plena de secrets, tants com els que semblen amagar la seva veïna del costat; o la mestressa de claus de la casa, o Larry, un antic resident de la zona. Es pot veure a Cuatro.

True Blood

Aquesta sèrie d’HBO ha estat un gran èxit des de la seva estrena a Estats Units fa uns anys i que ja està per la cinquena temporada. El seu argument se centra en un petit poble de Louisiana anomenat Bon Temps, i en com la seva gent ha d’adaptar i enfrontar-se als canvis que s’han produït en la societat des que els vampirs van sortir a la llum pública i en especial en com les criatures de la nit i el seu món afecten la vida d’una cambrera amb telepatia. Aquesta sèrie també es pot veure actualment a Cuatro.

Hi ha molta varietat de sèries televisives que es poden veure per la petita pantalla en obert, codificat i també a través de descarregues per la xarxa. Us hem fet la proposta de cinc d’elles però ens deixem segur algunes realment espectaculars, però potser ens podeu parlar vosaltres, quina es la vostre sèrie preferida?, alguna ficció amagada que no ha sigut aclamada per la crítica?,… Bon estiu i bones sèries!.

Ned Stark

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari