Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Els audiollibres i la inclusió a les biblioteques

audiollibres

Amb la finalitat de facilitar la lectura i el coneixement del contingut de novel·les, la xarxa de biblioteques ofereixen llibres en lletra gran i audiollibres per a aquelles persones amb dificultats visuals.
 
I què és un audiollibre? Doncs bé, un audiollibre és un enregistrament d’un llibre llegit en veu alta per locutors i locutores, narradors i narradores professionals, en la seva versió integra de l’obra original i sense música de fons. Se sol distribuir en suport CD, DVD o en formats digitals com l’MP3.
 
S’empra quan la lectura directa d’un llibre no és possible, en el cas dels invidents, o per escoltar durant els desplaçaments o simplement perquè es prefereix d’aquesta manera.
 
Audiollibres en mp3 La xarxa de biblioteques us ofereix la possibilitat de descarregar-vos i escoltar en streaming audiollibres en mp3, en català i castellà.
 
Us presentem els darrers audiollibres que s’han incorporat al fons de la biblioteca:
 

IMG_0430 IMG_0431

 
També podeu trobar altres títols que us poden interessar:
 

IMG_0432 IMG_0433

 
L’objectiu del projecte de les biblioteques inclusives és aconseguir uns mínims per tal que totes les biblioteques públiques catalanes siguin espais inclusius, no només per complir amb el marc legal i teòric, sinó per donar oportunitat de futur a totes les persones amb discapacitat la seva plena inserció social. I això inclou: l’arquitectura dels espais, el fons documental i material de suport, activitats i serveis, etc.
 
Us deixem amb un vídeo molt il·lustratiu de les propostes que envolten aquest projecte.
 

 
 
DVD Cds Audiollibres a les biblioteques VNG.
 
 
Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari