Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

La cala del Mort, Lauren St John

La cala del Mort és el primer llibre que hem comentat els Llibr@venturers aquest 2018 i quina millor manera de començar l’any! la cala del mort_portadaLa Laura Marlin és la protagonista absoluta d’aquest primer volum dels quatre que, de moment, formen part de la col·lecció Els misteris de Laura Marlin.

La Laura té onze anys i mai no ha viscut en un casa amb la seva família. La seva mare va morir tot just quan ella va néixer i el pare mai no el va conèixer, així que la seva llar és Sylvan Meadows, un centre d’acollida on els llibres s’han convertit en el seu refugi i la seva finestra cap al món. Però quan ja no hi confiava, els serveis socials troben un parent de la Laura que ha acceptat acollir-la a casa seva. És en Calvin Redfern, el germà de la seva mare, que tampoc no tenia notícia de l’existència de la Laura.

Així, d’un dia per l’altre, la Laura canvia Sylvan Meadows per una veritable llar a St. Ives, al comtat de Cornualla, convençuda que allà hi trobarà la vida plena d’aventures que tant desitja, tot i que potser no n’esperava tants de misteris.

A St. Ives no només hi trobarà el seu únic familiar, sinó també el que acabarà sent el seu millor amic, en Tariq…i molts i molts misteris. Vols saber-ne quins? No t’ho pensis més i comença a llegir ja La cala del Mort!

la cala del mort_portada rodonaPrimeres pàgines.

L’autora de la col·lecció de llibres Els misteris de Laura Marlin és Lauren St. John. Aquesta escriptora va néixer el 1966 a Zimbabwe (Àfrica) i es va criar en una granja situada dins d’una reserva de caça, on tenia una girafa i diversos gossos i cavalls. Després de llicenciar-se en Periodisme se’n va anar a viure a Anglaterra, on va treballar uns quants anys com a corresponsal. Actualment viu a Londres amb el seu gat de Bengala.

Llibres

  • La cala del Mort
  • Cita a Rússia
  • El Club de Lectura LLibr@venturers tornarà a reunir-se el proper 17 de febrer!

    Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

    Deixa un comentari