Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Texas Blues, Attica Locke

texas blues_Attica Locke portadaEl thriller Texas Blues, de la guionista de televisió Attica Locke, és la novetat de gènere negre d’aquesta setmana a la biblioteca Joan Oliva i Oliva. “Una novel·la negra rural impregnada de la música, el color i els matisos únics de Texas

Darren Mathews és un ranger de Texas de raça negra, el primer de la seva família a deixar enrere el seu Texas natal. És, fins a cert punt un privilegiat, que no ha patit cap tipus de discriminació, com si que l’han patida molts altres afroamericans. I és que Attica Locke mostra, amb tota la seva cruesa, el racisme que encara avui persisteix en moltes capes de la societat nord-americana.

logo blog genere negre_AMB LLETRESAra, per qüestions laborals, Mathews torna a la ciutat de Lark, on han aparegut dos cossos sense vida. D’entrada, tot apunta a morts accidentals i sense cap relació entre ambdues. La realitat és que l’advocat negre de Chicago i la dona blanca de Lark han estat assassinats i el ranger Darren Matews haurà de resoldre els casos abans que esclatin els conflictes racials a Lark.

A mesura que avança la investigació, la relació entre totes dues morts queda palesa tot i que les autoritats locals semblen més interessades a resoldre la mort de la dona blanca, preferiblement si el culpable resulta ser negre.

Texas Blues_Attica Locke_rodonaPrimeres pàgines.

Attica Locke ha estat guionista i productora de la sèrie de televisió Empire. És autora de la novel·la Pleasantville, amb què va guanyar el Premi Harper Lee 2016 de Ficció Legal. També és autora de la novel·la Black Water Rising i The Cutting Sesason.

Ja podeu reservar Texas Blues a la Joan Oliva!

Llibres

  • Texas Blues
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

    Deixa un comentari