Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Maika Makovski

Maika MakovskiL’artista mallorquina de sang andalusa i macedònia realitza aquesta nit un concert a la ciutat, concretament al Foment Vilanoví a partir de les 21 hores, on presentarà un repertori amb les seves millors cançons i melodies. Maika interpreta a homes sense sang a les venes, tipus pels quals voldria dessagnar-se, miola per reivindicar l’amor volcànic i renega de aquest altre amor que no és tal sinó droga mal tallada, s’agenolla davant el diable i sospira per la vida al camp des dels gratacels de Manhattan.

Maika Makovski ha acabat trobant el destí d’un viatge que va començar quan es va donar a conèixer al Festival de Pop Rock de Palma de Mallorca amb només quinze anys. Donant petjades amb botes de punta d’acer punk en el seu primer disc, Kradiaw a l’any 2005; i amb sabates de ballarina en Kraj So Kóferot, a l’any 2007. Posteriorment John Parish, conegut per ser productor d’artistes com PJ Harvey o Tracy Chapman, va convidar a l’artista al seu estudi de Bristol per gravar el seu tercer àlbum de nom Maika Makovski publicat a l’any 2010.

Thank you for the bootsL’artista en la seva interpretació de la música en viu vindrà acompanyada dels millors companys de travessia possibles com David Martínez a la bateria, Joan Carles Luque al baix i la percussió i Oskar Benas a la guitarra, el banjo i els cors i està conquistant amb ells els escenaris de tot el món.

En el concert d’aquesta nit a Vilanova i la Geltrú presentarà el seu darrer àlbum que porta el títol de Thank you for the boots i què és l’esperat nou treball d’aquesta artista que es confirma com una les figures emergents més rutilants del panorama espanyol. El disc suposa a més un canvi de registre cap a sonoritats més pop amb el piano com a instrument principal. Un reflex del moment creatiu però també vital, optimista i exultant, d’una Maika Makovski que enlluerna en la interpretació de les seves noves cançons només amb un teclat i amb la seva magnífica veu que l’ha portat a guanyar l’any passat el premi a la millor artista de música independent.

  • Entrevista a Mika Makovski
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

    Deixa un comentari