Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

L’últim gat birmà, Rosa Moya

I de la llunyana Birmània, què en sabeu? I dels gats sagrats? Doncs en Charlie Parker no en sabia gaire cosa fins que el destí el va fer ensopegar amb un gat sagrat birmà, en Hsaya. No va ser fàcil, però, que en Hsaya i en Charlie coincidissin. De fet, ningú no el creia quan en Charlie assegurava que sentia els miols d’un gat que no els deixaven dormir nit rere nit.

gat birmà

Sort de la Mary, la seva millor amiga, que tot i no acabar de veure clar això de les qualitats màgiques d’en Hsaya, sempre és al costat del seu amic i aquesta no en serà una excepció.

A molts quilòmetres de distància del barri londinenc de Westminster on viu en Charlie, el monjo Hui Gen no perd l’esperança de trobar en Hsaya. És el cuidador d’aquesta raça sagrada i se’n feia càrrec del Hsaya i de cinc cadells més al monestir de Mandalay. No pot entendre com en Hsaya pot haver desaparegut de cop i volta i que ningú no en sàpiga res. O potser sí que hi ha algú que en sap més del que diu? Potser a la llunyana Birmània i el bell mig de Londres no tothom és el que sembla…

l'últim gat birmà_rodonaPrimeres pàgines.

L’autora de L’Últim gat birmà és la Rosa Moya, una escriptora nascuda a Puigcerdà a qui la seva passió per la llengua la va portar a estudiar Filologia Espanyola. il·lustracioGràcies a aquesta decisió, va començar a treballar en l’àmbit editorial. Des de 2006, és també autora dels seus propis llibres com ara El libro secreto del ratoncito Pérez, El món màgic de les sirenes, Una fabulosa aventura de piratas i L’últim gat birmà.

També s’ha encarregat d’adaptar autors clàssics de la literatura universal com, per exemple, Mark Twain i Edgar Allan Poe.

I per a tots aquells que valoreu i força les il·lustracions, no us podeu perdre les que acompanyen el llibre que hem comentat en la darrera sessió del Club de Lectura LLibr@venturers i que són obra de Luciano Lozano.

Si voleu saber tots els llibres de Rosa Moya que tenim a les biblioteques de VNG, feu clic aquí.

Us deixem amb la recomanació d’una de les llibr@ventureres…Us hi animeu?

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari