Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

El número de la traición, de Karin Slaughter

karin

Nascuda a el 6 de gener de 1971 a Geòrgia, Karin Slaughter, va estudiar en el Geòrgia State però no es va graduar. Més tard, va muntar un negoci de disseny de senyals abans de dedicar-se a l’escriptura, convertint-se en una autora de supervendes gràcies a tres sèries de novel·les de gènere negre ambientades totes elles en el sud dels Estats Units:

           The Grant County Sèries
           The Will Trent / Atlanta Sèries
           The Geòrgia Sèries

Els seus llibres han estat traduïts a 28 idiomes i ha venut 20 milions d’exemplars a tot el món, encapçalant les llistes de vendes del Regne Unit, Irlanda, Austràlia, Holanda i Alemanya.

Actualment resideix a Atlanta i col·labora amb el projecte Save the libraries, que intenta evitar el tancament de biblioteques als Estats Units.
 

Amb els seus llibres, Karin Slaughter ens porta cap a l’interior d’un món terrorífic. Cosa gens estranya, ja que va créixer amb les notícies de Wayne Williams, l’assassí en sèrie més famós d’Atlanta i part d’aquests records i temors estan sempre presents en els seus escrits.

A El número de la traición Slaughter junta als personatges més estimats i populars de les seves sèries i el resultat és explosiu. L’autora ens fa seguir el progrés de la investigació des de tres diferents perspectives, una per cada personatge. Per descomptat, el fet que ells tinguin problemes personals afegeix un element humà tranquil·litzador i ens transmet que la gent normal pot seguir sent igual de feliç o infeliç convivint amb sentiments de por i estant buscant l’assassí.

Ens trobem a la doctora Sarah Linton que no ha pogut suportar la seva vida al comtat de Grant i ha fugit a Atlanta on comença des de zero treballant en un hospital. Una nit, un matrimoni gran torna a casa quan, per sorpresa, se li creua en mig de la carretera una dona nua i amb senyals d’haver estat maltractada, a la qual no pot evitar atropellar. La traslladen a la sala d’urgències de l’hospital on la doctora Linton s’ocuparà de la dona

La policia pentina els boscos circumdants amb la intenció d’esbrinar alguna pista sobre d’on va sortir i si fugia del alguna cosa o d’algú. El detectiu Will Trent, de l’Oficina estatal de Recerca de Geòrgia i la seva companya Faith Mitchel, realitzen un macabre descobriment: un refugi subterrani amb instruments de tortura on presumptament va estar retinguda. La seva sospita que aquesta no era l’única persona que va estar segrestada en tan esgarrifoses circumstàncies queda confirmada poc després amb l’aparició del cadàver d’una dona penjant d’un arbre.

Trent
i la seva companya Faith Mitchell començaran a investigar el cas amb l’ajuda de la doctora Sara Linton. La revelació que ambdues dones no només compartien semblances físiques, sinó també un caràcter endimoniat, un estatus professional elevat i un limitat cercle social, donarà peu a continuació a vincles més pertorbadors. Però això no és el pitjor. El psicòpata, que porta a terme una sàdica i delirant lectura d’un passatge de la vida dels apòstols, no ha acabat la seva caça

El número de la traición és un thriller on la tensió es percep per acumulació, a poc a poc va in crescendo fins arribar a límits gairebé insuportables.

Llibres

  • El Núm3ro de la tr4ición
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

    Deixa un comentari