Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Nou servei d’audiollibres a les biblioteques municipals

AudiollibresEls audiollibres són llibres parlats, en la seva versió integra de l’obra original. Són llegits en veu alta per locutors i narradors professionals en gravacions a una sola veu, sense música de fons.

Els audiollibres tenen un públic potencial important en les persones amb capacitats visuals reduïdes però també en aquelles persones que no tinguin massa temps per llegir o simplement vulguin gaudir de la lectura d’una obra literària mentre realitzen altres tasques com fer esport, desplaçaments en transport, etc. També poden ser una eina molt útil per a l’aprenentatge de la llengua, castellana i catalana.

La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona posa a disposició de tots els usuaris amb carnet de biblioteca el servei de descàrrega d’audiollibres, en català i castellà, amb la intenció de facilitar i millorar l’accessibilitat a la lectura.

El catàleg d’audiollibres està format per obres clàssiques i actuals, sobre les que es poden consultar les dades bàsiques d’identificació, la imatge de la coberta, un resumen del contingut, el nom del narrador, la durada total de l ‘arxiu y una escolta de mostra.

L’usuari hi pot accedir des del catàleg Aladí, apartat Més recursos / audiollibres mp3, i també des de la Biblioteca Virtual prèvia identificació amb el carnet de biblioteca.

Cada usuari podrà tenir accés a dues descàrregues de cada títol per si es produeix qualsevol problema en la primera descàrrega.

Les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals també ofereixen en préstec una selecció dels audiollibres en format CD audio.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari