Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Wrecking Ball

Bruce i la E Street BandThe Boss torna amb força amb una nova gira aquesta primavera però també ho fa promocionant el seu nou treball discogràfic que ha realitzat juntament amb la seva inseparable i extraordinària E Street Band, aquesta novetat ens arriba amb el nom d’una de les seves cançons que inclou: Wrecking Ball.

A principis de març s’espera el dissetè treball discogràfic de Bruce Springsteen que porta el nom de la cançó que va compartir en directe amb tots els assistents en un homenatge al Giant Stadium de Nova York durant l’any 2009. En total són onze nous temes i en tots ells, tornem a veure un Springtsteen agressiu en les seves lletres, carregades de crítica social, i queixes davant les injustícies que es viuen avui dia.

Entre els diversos temes que trobarem en el nou àlbum de Springsteen trobem We Take Care of Our Own, Easy Money, Shacked and Drown, Jack Of All Trades, Death To My Hometown, This Depression, Youve Got It, Rocky Ground, Land of Hope and Dreams, We Are Alive, Swallowed Up i American Land.

Els enregistraments de Springsteen han tendit a alternar, al llarg de quatre dècades, entre la música rock i altres treballs orientats cap al folk, així com l’anomenat heartland rock. En la seva extensa trajectòria musical ha estat guardonat amb nombrosos premis, incloent vint premis Grammy, dos Globus d’Or i un Premi de l’Acadèmia per la millor cançó per Philadelphia interpretada per Tom Hanks.

Bruce Springteen presenta el seu nou disc.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari