Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

El milagro original, Gilles Legardinier

El milagro original Gilles LegardinierGilles Legardinier és un autor súpervendes a França que ja ha vist traduïts al castellà alguns dels seus llibres. I, tot just ara, arriba la seva darrera novel·la, El Milagro original, novetat aquest mes de juliol a la Joan Oliva.

Legardinier ha invervit 8 anys en la preparació del llibre, viatjant a molts dels indrets als quals hi fa esment. I és que El milagro original és un recorregut al llarg de 2500 anys d’història, des de l’antiga Mesopotàmia fins a l’Alemanya nazi, del Japó mil·lenari al Museu Britànic.

logo blog genere negre_AMB LLETRESTenim davant nostre un thriller amb tocs d’història, ciència, aventures i, com no, humor, tret característic de l’obra de Legardinier que l’autor considera “una manera de sobreviure en companyia d’altres“. La parella protagonista és la formada per l’Agent de Serveis d’Intel·ligència, Karen Holt, que centra la seva tasca en la persecució de lladres d’obres d’art arreu del món i, Benjamin Hood, investigador del Museu Britànic, desubicat, cínic i amb un peculiar sentit de l’humor.

La mort en estranyes circumstàncies de l’historiador que feia un cop de mà a la Karen en les seves investigacions serà el motiu que farà coincidir tots dos personatges.

Allò que els tocarà viure els desconcertarà. Allò que descobriran els captivarà. Allò a què hauran de fer front els podria destruir.

El milagro original_rodonaPrimeres pàgines.

Gilles Legardinier (París, 1965) és guionista, productor i director. Actualment la seva tasca professional està centrada en l’escriptura i l’assessorament per a grans estudis cinematogràfics. Algunes de les novel·les de què és autor són: Mañana lo dejo (2011), Días de perros (2012) i Como el perro y el gato (2014).

Aquestes són les novel·les de Gilles Legardinier que podeu agafar en préstec a les biblioteques de VNG:

mañana lo dejo dias de perros El milagro original

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari