Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Lisa Simpson: Magazines

Lisa Simpson

Per finalitzar l’any i després d’endinsar-nos en diferents clàssics literaris durant aquestes darreres setmanes, ens cal ara acostar-nos a un altre tipus de publicacions. Entre les lectures del Club de la Lisa Simpson s’hi troben alguns títols de revistes que s’han considerat dignes de fer menció entre les preferències del personatge televisiu.

The Atlantic

Va ser creat com una revista de comentari literari i cultural. Va ser important per reconèixer i publicar treballs d’escriptors i poetes. En l’actualitat s’aboca i dedica el seu espai a temes principals de l’actualitat política contemporània.

UTNE Reader

La revista recull articles sobre política, cultura i el medi ambient de fonts de mitjans de comunicació alternatiu en general. A més, la revista ens proposa escriptors, llibres, blocs, cinema i música amb comentaris i articles originals que tendeixen a centrar-se en les tendències culturals emergents.

The New Yorker

És una revista dels Estats Units que publica reportatges, crítiques, assaig, vinyetes, poesia i relats. Gaudeix de prestigi gràcies a l’atenció a la literatura de ficció moderna; el seu periodisme sobre política mundial i temes socials, i per les vinyetes que decoren cada número.

Lapham’s Quarterly

De Lapham Quarterly és una revista literària fundada l’any 2007 per l’editor de revista de Harper ex Lewis H. Lapham. Cada número examina un tema utilitzant material de font primària de la història.

The Paris Review

És una revista literària trimestral fundada l’any 1953 per Peter Matthiessen, Harold L. Humes i George Plimpton. En els primers cinc anys, The Paris Review publica obres de Jack Kerouac, Philip Larkin, Philip Roth, Adrienne Rich, Italo Calvino, Samuel Beckett, Nadine Gordimer, Jean Genet o Robert Bly. Des d’aleshores ha esdevingut un dels punts de venda principal del món per als escriptors emergents i establerts.

Wired

És una revista mensual americana i també un lloc web, de notícies. Wired ens mostra com la tecnologia afecta a la cultura, a l’educació, a la economia i a la política. Des dels seus inicis a l’any 1993, la revista ha tingut especial cura en el desenvolupament d’internet en el seu contingut.

Junior Skeptic Magazine

Revista trimestral de ciència publicat internacionalment per la societat de l’escèptics, una organització sense ànim de lucre dedicada a promoure l’escepticisme científic i resistir-se a la propagació de pseudociència, superstició i creences irracionals.

I ja només queda dir-vos… un feliç 2012 per a tothom!.

Lisa Simpson s’acomiada

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

1 Comentari fins ara

  1. montserrat dimarts 19 de febrer de 2013 - 12:34 h

    Me agrada els simpsons per que es molt divertit y cuan no fa res mes a la tele me u paso super be .

Deixa un comentari