Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Cuidad de polvo. Romano De Marco

dimarcoMarc Tanzi estava considerat el millor policia de Milà però un dia desafortunat el va conduir a la presó, posteriorment es van convertir en uns anys de mendicitat i l’exili voluntari, fins que, per fi, es va rehabilitar i va tornar a casa. Mentre la seva vida flueix ara per camins tranquils, un desconegut li demana que col·labori amb una investigació no autoritzada. La seva missió consisteix a infiltrar-se en la pitjor presó d’Itàlia per aconseguir que parli un comptable de la màfia i infligir d’aquesta manera un cop dur a la ndrangheta, que controla el tràfic de cocaïna a Milà.

Tanzi accepta, tot i que el seu amic i antic company, Luca Betti, li prega que no ho faci, tement que pugui caure de nou en arpes dels seus dimonis interns.

Mentrestant, una nova organització criminal pretén agafar el lloc prominent envaint el mercat amb green inferno, un metamfetamina amb efectes col·laterals devastadors. La guerra s’inicia amb un sagnant atracament al centre de Milà i fer front a l’escalada de violència no és fàcil, sobretot fent-ho entre rius de pols blanca, traïcions i jocs de poder, Marc, Luca i la nova cap de la brigada antiatracos, Laura Damiani, unes ànimes turmentades en una ciutat perduda, segueixen el seu propi camí fins que el destí els reuneix en un final carregat de tensió.

logo blog genere negre_AMB LLETRESRomano De Marco va néixer l’any 1965, viu entre Abruzzo, Mòdena i Milà, alterna la seva activitat com a escriptor amb el seu treball com a responsable de seguretat d’una de les majors entitats de crèdit italianes. Va fer la seva aparició en l’escena literària amb quaranta-quatre anys i la seva Ferro i fuoco, a la qual va seguir amb Milano a mà armata, i pel qual va obtenir el premi Lomellina in giallo al 2012. També obtindria un reconeixement per A casa del diavolo , finalista del premi Nebbia Gialla un any després. A l’any següent va repetir el mateix premi de finalista amb la seva primera novel·la Desaparecida. A més cal destacar que és autor de diversos contes a la premsa italiana.

Llibres

Ciudad de polvo

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari