Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Vi amb jazz

Vijazz 2011La ciutat de Vilafranca del Penedès acull tota aquesta setmana el Vijazz 2011 en la seva cinquena edició, que en poc temps ha aconseguit ser un esdeveniment de referència i un dels que millor marida el vi i el cava amb la música jazz.

I no es tracta només d’una cita obligada per als professionals i aficionats del vi per poder tastar el bo i millor dels vins i caves del Penedès.

Aquest acte és també un festival de jazz internacional que cada cop pren més rellevància i compta amb la presencia de músics i bandes d’arreu del món.

A partir d’aquest divendres, 1 de juliol i durant tot el cap de setmana s’hi podran veure les actuacions de grans representants del món del jazz com el saxofonista David Sanborn que juntament amb Joey DeFrancesco presentarà el seu nou disc Only Everything. També comptarà amb l’actuació de Llibert Fortuny i Perico Sambeat, així com la presència de la banda de Kyle Eastwood, fill del popular actor de cinema, o de Terence Blanchard entre d’altres artistes.

SaxoEl Vijazz és un multitudinari maridatge entre els vins i caves del Penedès i la música jazz a la capital de l’Alt Penedès. L’esdeveniment es vertebra, com sempre, en dos eixos principals: una gran fira de vins, on més de quaranta cellers del Penedès donaran a tastar els seus productes, i un festival de jazz de nivell internacional.

A més dels estands dels cellers, hi haurà un complet programa d’activitats paral·leles al llarg de tota la setmana: Jornada de Sommeliers, Jornada Tècnica de Biodinàmica, Conferència-tast sobre la història del packaging del vi i Enojazz. El Vijazz també inclou la possibilitat de realitzar visites gratuïtes a diversos cellers de la comarca del Penedès.

  • Programa Vijazz 2011
  • Concerts en el Festival de Jazz
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà

    Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

    Deixa un comentari