Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Faraday a Vilanova i la Geltrú

Platja del Far

L’estiu s’inicia popularment amb els focs de Sant Joan, a partir d’aquesta màgica i llarga nit alguns comencem a comptar els dies que queden per tornar a deixar-nos endur per un nou cap de setmana de música independent a la Platja del Far de Vilanova, on com cada any i ja fan vuit, es celebrarà una nova edició del Faraday els dies 1, 2 i 3 de juliol.

Faraday 2011Consolidat ja com un festival de referència, un any més basarà el seu cartell en propostes de qualitat, artistes consagrats internacionalment i grups que despunten aquí, tot envoltat d’una atmosfera immillorable al costat del mar. Paradigma de festival idíl·lic, sense aglomeracions i amb grans propostes, el Faraday ens ofereix aquest any em el seu cartell un nom amb majúscules per la jornada de diumenge, es tracta de John Grant, amb el seu madur i assossegat treball anomenat Queen of Denmark, i que tindrà l’honor de donar el tancament al festival d’enguany.

John GrantEntre la resta del programa que ens han preparat destaca la presència del cantautor canadenc Ron Sexmith i el pop lluminós i equilibrat de The High Llamas. Al costat d’ells, altres grups estatals com Standstill i Za!, i també podrem gaudir d’altres propostes més emergents com són The Suicide of Western, Arnaud Fleurent-Didier o The Bluetones.

No ens podem perdre tampoc el A viva veu dins del mateix festival, on es proposa recuperar grups que ja han passat anteriorment pel Fantastic Sound i ara cal portar-los a la nostra ciutat durant els dies del festival per donar-los encara més altaveu, i alhora fer gaudir als espectadors que vulguin descobrir nous talents i es donin cita en el nou espai del festival: el Sunsito, davant de la platja de Ribes Roges.

A Viva Veu té com a premissa fer servir el menys possible l’electricitat. Són concerts íntims, en silenci, sincers, on la comunicació entre els músics i el públic és total, buscant l’atmosfera que ens faci entendre l’obra de l’artista. Entre els grups que participen en aquest Fantàstic Club de Vilanova i la Geltrú trobarem a The Marzipan Man, Renaldo & Clara, Albert amb l’Aigua al Coll o el grup Villaroel.

Programació del Faraday

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari