Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Aules d’estudi

Estudi nocturn
Cada d’any quan s’acosta la fi del curs sorgeix la necessitat d’habilitar un espai d’estudi a les nits perquè els estudiants puguin preparar els exàmens finals, i les biblioteques públiques de Vilanova i la Geltrú ofereixen aquest servei amb l’objectiu de posar a l’abast dels joves uns espais idonis per a l’estudi en èpoques d’exàmens perquè tothom tingui un lloc on estudiar.

Aules d’estudiÉs a dir, que si et resulta complicat fer-ho a casa perquè no pots concentrar-te, amb la calor, els crits del veí, el gos bordant… Deixa enrere aquest caos, agafa els apunts i vine a la biblioteca.

Aquí hi trobaràs un ambient preparat per a l’estudi, amb taules àmplies i il·luminació òptima, en el qual regna el silenci.

Ja sabem que algunes vegades, estudiar sols se’ns fa una muntanya, per això, el millor és estar amb altra gent que també li toqui estudiar. Això sempre anima. Ah, i també pots fer amics…

A més a més, estaràs envoltat de llibres, així que, si tens cap dubte, disposaràs d’eines per resoldre’l. I no oblidem que ara totes les biblioteques tenen WI-FI, vaja que si no respons a les teves preguntes és perquè no vols.

Enguany, a la Biblioteca Joan Oliva i Milà les aules d’estudi estaran en funcionament del 26 de maig al 14 de juny (ambdós inclosos), de les 21 hores a l’1 de al matinada, i de l’1 al 9 de setembre (ambdós inclosos), de 21 a 24 hores.

DIGUES LA TEVA

  • Valores necessari aquest servei?
  • Creus que l’espai reuneix les condicions per a l’estudi?
  • L’horari i els dies d’obertura s’adapten a les teves necessitats?
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

    Deixa un comentari