Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Las chicas de la buena suerte, Kelly Harms

libros-portada-las-chicas-de-la-buena-suerteLas chicas de la buena suerte és el debut com a escriptora de Kelly Harms i ja s’ha situat entre els títols de novel·les chick lit recomanades per aquest estiu. Las chicas de la buena suerte és, a més a més, la novetat del mes de juliol de les biblioteques de VNG.

El gènere de novel·les chick lit és, de fet, hereu de la novel·la romàntica i les seves protagonistes són habitualment dones joves, modernes i treballadores que fugen del prototip d’heroïna de novel·la romàntica convencional. L’humor sol ser un tret característic de la narració i tenen un objectiu ben definit: entretenir i fer-nos desconnectar. Un del títols referent d’aquest gènere és El diari de Bridget Jones.

Kelly HarmsQuines probabilitats hi ha que dues persones que es diuen igual participin en el mateix concurs i el guanyin? Aquest és el punt de partida de Las chicas de la buena suerte. Dues dones amb el mateix nom i cognom (Janine Brown), sense cap tipus de connexió i que participen en un concurs per guanyar una casa en un paratge idíl·lic a la costa. La primera Janine Brown ha perdut la seva parella i no acaba de sortir-se’n. La vida de la segona Janine Brown mai no ha tingut gaires èxits. Un malentès farà confluir els seus destins i totes dues creuran haver guanyat la bonica casa objecte del sorteig. Allà s’hi trobaran per primer cop i, a partir d’aquest moment, descobriran que les seves vides, tot i diferents, tenen més punts en comú dels que imaginen.

Las chicas de la buena suerte és una novel·la plena d’amor, humor, cuina, triomfs i derrotes que et farà tornar a creure en les segones oportunitats. Cadascun dels capítols està encapçalat per una cita d’un llibre de receptes famós i és protagonitzat, de manera alternativa, per cadascuna de les dues protagonistes.

libros-portada-las-chicas-de-la-buena-suerte_rodonaPrimeres pàgines.

Kelly Harms havia treballat en el New York Times i també com a editora per a Harper Collins i per a l’agència Jane Rotrosen. La seva propera novel·la serà publicada enguany als Estats Units.

Web de Kelly Harms

Llibres

  • Las chicas de la buena suerte
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

    Deixa un comentari