Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Poc a poc i bona lletra

Portada de Poc a Poc i bona lletraUn taller d’escriptura creativa és un espai artesanal d’experimentació en la literatura a través de la pròpia escriptura. Un lloc de trobada on es perd la por a expressar ja que no hi ha competició ni rivalitats sinó que ens permet treballar en comú els processos de creació de textos escrits.

L’aprenentatge en un taller d’escriptura és dinàmic, individual, però juntament, amb i en grup, cosa que afavoreix l’ajut, el contrast i l’estímul. Tot i que només un mateix pot ser el punt de referència dels seus propis avenços, sense comparar-se amb altres, a través del grup es pot explorar, jugar i gaudir del plaer per la paraula i el caràcter lúdic que acompanya tota creació.

En un taller se cerca la pròpia veu i estil. Es tracta d’ajudar a que cadascú aconsegueixi escriure allò que vol i pot en cada moment, sense rivalitat ni comparacions. La mateixa satisfacció de la creació porta de manera fluïda al desenvolupament de les seves capacitats.

Tot això és el que han pogut experimentar de la mà de la conductora Mercè Rey els participants del Taller d’Escriptura Creativa que des de fa tres anys organitza la Biblioteca Joan Oliva i Milà.

I de tan bones experiències i de tant escriure n’ha sortit un llibre de relats fets pels membres del taller. El seu títol… Poc a poc i bona lletra. Ja podeu gaudir de les seves creacions!

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari