Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Jurassic World

Jurassic-World

El desaparegut Michael Crichton és el responsable dels dos llibres que van provocar l’inici de l’efecte Jurassic Park. Si bé tot va començar com a novel·la, el que ha donat la volta al món és la sèrie de pel·lícules (quatre, fins ara) basades en la clonació d’ADN de dinosaure, que permetia tornar a la vida aquesta espècie extingida. Crichton publicava l’any 1990 Parque Jurásico i, posteriorment, El mundo perdido. El salt a la gran pantalla arribava de la mà del rei Midas de Hollywood: Steven Spielberg es feia càrrec de la direcció de Parque Jurásico (1993) i d’El mundo perdido: Jurassic Park (1997), les dues primeres pel·lícules de la sèrie.

Quatre anys després, el 2001, s’estrenava Parque Jurásico III, la primera de les pel·lícules que no es basava en cap llibre de Crichton ni era dirigida per Spielberg (n’era, però, el productor).

El juny de 2015, els dinosaures envaïen de nou els cinemes amb la quarta entrega de la sèrie, Jurassic World, que aquesta setmana és novetat a la Joan Oliva. La pel·lícula, dirigida per Colin Trevorrow i produïda també per Spielberg, compta amb Chris Pratt, Bryce Dallas Howard i Vincent d’Onofrio entre els seus protagonites.

Per obrir boca, aquí teniu el Tràiler de Jurassic World:

I per als fidels seguidors del parc creat per John Hammond, ja podeu prendre nota de la data d’estrena de Jurassic World 2. La cinquena part té prevista l’estrena el 8 de juny de 2018. Hi repetiran els actors protagonistes (Chris Pratt i Bryce Dallas Howard), però no pas el director, que participarà en el guió. I aquesta és la bona notícia per als professionals de casa nostra, perquè el director, ja confirmat, de Jurassic World 2 és Juan Antonio Bayona. L’aclamat director d’El Orfanato i Lo imposible és farà càrrec de la superproducció amb el repte de mantenir els èxits anteriors.

DVD

  • Jurassic World
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

    Deixa un comentari