Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

El teu pediatra a casa teva

Llibres

pediatriaEs tracta d’una guia completa i pràctica elaborada per pediatres i especialistes que t’acompanyen a través d’informació mèdica actualitzada i consells molt útils que ajudaran a resoldre els dubtes més comuns que sorgeixen en les diferents fases de creixement del nadó i del nen, però sobre tot com triar la millor manera per identificar els primers símptomes i conèixer la manera d’actuació que s’aconsella en cada cas.

La forma de viure l’experiència de criança d’avui dia, de major aïllament, sense la proximitat familiar que solia donar-se abans, no permet l’aprenentatge previ de com són els fills i com criar-los adequadament, cosa que la convivència de diverses generacions en un mateix espai facilitava en el passat. L’experiència en la criança s’obté al mateix temps que es desenvolupa i creix el nostre fill.

El títol de pares es rep quan neix el nadó però el desenvolupament i el complet ús d’aquest es va adquirint a mesura que el nen va creixent. S’està aprenent contínuament d’ell, i pel que fa a la salut, és un aprenentatge que requereix uns coneixements que aquesta obra pot aportar. Amb els nens sempre s’ha d’aprendre i en cada ocasió que es procrea cada un ha de tornar a doctorar-se, perquè per molts coneixements que es tinguin cada nadó i per descomptat cada nen o nena és un nou repte totalment diferent a l’anterior.

Tu pediatra en casa és novetat aquest mes al Racó de Pares i Mares de la biblioteca. Està coordinat pel doctor Luis Ruiz i prologat pel també doctor Carlos González. En aquesta obra didàctica col·laboren diferents especialistes com són metges, infermeres, psicòlegs, o odontòlegs; i posen tot el seu coneixement per resoldre els dubtes més freqüents dels pares en els primers anys de vida del nadó. Breu, concís, concret, va al gra en totes les patologies i està actualitzat segons les darreres investigacions científiques.

Bloc

Es una font d’informació interessant per a professionals de la salut, pares i mares, escoles, i per a totes aquelles persones que estan en contacte amb la infància. El servei de Pediatria d’Althaia combina l’atenció hospitalària pública a l’Hospital Sant Joan de Déu, la mutual i privada a la Clínica Sant Josep i l’atenció primària als ambulatoris de Barri Antic i les Basses de Manresa, Sant Salvador de Guardiola/El Calvet i Solsona.

Vivim i creixem amb salut

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari