Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Mañana es otro mundo, J.L. Rod

Mañana_es_otro_mundo_de_J_L_RodMañana es otro mundo és la segona entrega de la sèrie protagonitzada per Pat MacMillan (abans, espia del CNI i ara, detectiu privat que es caracteritza pel seu peculiar sentit de l’humor, pel seu gust per la bona taula, el jazz i els Beatles), que ha sortit de la mà de J.L.Rod.

El primer dels llibres va ser La suerte de los irlandeses, que és va convertir en tot un fenomen del qual va arribar a vendre més de 60.000 exemplars. En aquell primer llibre, Pat MacMillan treballa per al CNI, dins d’un departament que ni tan sols apareix en l’organigrama i rep l’encàrrec d’investigar la presència d’un infiltrat d’ETA en l’organització per a la qual treballa.

En Mañana es otro mundo, MacMillan viu retirat en un poble de la costa de Cadis. Va deixar el CNI fa dos anys i ara treballa, esporàdicament, com a detectiu privat. Una de les dones més importants dins l’àmbit vitivinícola de Jerez de la Frontera el contracta per aclarir què li va passar realment a la seva filla Nora, brutalment assassinada ara fa tres anys. La mare pateix d’Alzheimer i no vol morir sense saber qui va ser el responsable.

portada_mañana_es_otro_mundo_rodonaPrimeres Pàgines.

genere-negreLa intenció de J.L.Rod és fer una sèrie de set volums amb MacMillan com a protagonista. Seran set novel·les dedicades als set pecats capitals. La suerte de los irlandeses, a la ira, però l’autor no ha volgut descobrir a quin dels pecats està dedicat Mañana es otro mundo. Ha de descobrir-ho el lector.

Darrere de J.L. Rod hi ha José Luis Rodríguez Fernández, un guionista de cinema i televisió que treballa per a produccions nord-americanes d’important pressupost, de les quals guarda un estricte secret de confidencialitat. La seva feina li permet viure mig any a Califòrnia i mig any a Cadis. També ha treballat com a professor de creativitat i desenvolupament de projectes audiovisuals.

J L Rod_rodonaJ.L.Rod a les biblioteques de VNG

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari