Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Dia de la Biblioteca

El dia 24 d’octubre se celebra a tot el món el Dia Internacional de la Biblioteca per destacar el seu paper rellevant dins de la societat en la difusió de la cultura.

A Espanya es commemora des de 1997, gràcies a la iniciativa de l’Associació Espanyola d’Amics del Llibre Infantil i Juvenil, amb el patrocini del Ministerio de Cultura. L’objectiu principal de la celebració és fomentar la utilització de les biblioteques com un servei fonamental del dret al lliure accés a la informació. Biblioteques escolars, universitàries, municipals … Tothom s’hi afegeix a la festa organitzant diferents activitats.

Enguany, el Grup de Biblioteques Catalanes Associades a la UNESCO s’ha volgut sumar a la celebració del dia 24 d’octubre i amb aquest motiu diverses biblioteques associades han realitzat un audiovisual on presenten les seves activitats i serveis o bé algun fet lector destacable, i que us animem a veure en aquest enllaç:

Dia de la Biblioteca

La Biblioteca Joan Oliva també ha participat en aquesta iniciativa amb un vídeo sobre la influència que pot arribar a tenir lectura amb l’amistat:

Esperem que us agradi!!!

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

1 Comentari fins ara

  1. Sani diumenge 24 d'octubre de 2010 - 10:18 h

    Merci pour le lien.
    L’info de la bibliothèque est magnifique.
    Bises

Deixa un comentari