Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Vida Festival 2015

Arriba l’estiu i Vilanova s’omplirà de música per a tot tipus de públic. Festivals com ara el Vida Festival, NowaReggae o Tingladu es succeiran al mes de juliol a la nostra ciutat. El primer dels festivals a què podeu assistir és el Vida Festival.

El Vida Festival és un esdeveniment hereu del Faraday i l’edició d’enguany és la segona d’aquesta proposta musical, que naixia l’any 2014. Per a la seva primera edició, es va produir aquest vídeo promocional.

L’edició 2015 del Vida Festival tindrà lloc els dies 2, 3, 4 i 5 de juliol i ,aprofitant la diversitat d’espais de què disposa Vilanova, les activitats es repartiran entre la Masia d’en Cabanyes (on podrem assistir a les grans actuacions), el Molí de Mar (des d’on es donarà el tret de sortida del festival i on també tindran lloc les jornades professionals) i la Daurada Beach Club (entorn ideal per a les activitats diürnes). Podeu consultar les actuacions i el espais on tindran lloc a continuació:

cartell_festival

Són molts els artistes que passaran pel Vida Festival: Primal Scream, The War on Drugs, Andrew Bird, Joan Miquel Oliver, Los Mambo Jambo, Nueva Vulcano i molts més.

Us deixem amb un petit tast del que podreu gaudir al Vida Festival 2015:

No ho dubtis i vine al Vida Festival a gaudir de la bona música!

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari