Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Algo tan sencillo como tuitear te quiero, Blue Jeans

Blue Jeans s’ha convertit en tot un fenomen en l’àmbit de la literatura juvenil romàntica. Des que l’any 2009 va publicar el seu primer llibre, l’èxit l’acompanya títol rere títol.

Tot va començar amb Canciones para Paula, que es convertiria en trilogia amb ¿Sabes que te quiero? i Cállame con un beso.

canciones para paula sabes_que_te_quiero callame-con-un-beso

La confirmació arribaria amb els quatre títols que constitueixen El club de los incomprendidos: !Buenos días, princesa!, No sonrías que me enamoro, ¿Puedo soñar contigo? i Tengo un secreto. El diario de Meri. Fins i tot es va estrenar una pel·lícula, basada en el primer dels llibres, que va aconseguir força èxit.

buenos-dias-princesa no-sonrias-que-me-enamoro puedo-sonar-contigo tengo-un-secreto-el-diario-de-meri

tan sencillo como tuitear te quieroFrancisco de Paula Fernández (nom real de Blue Jeans) publica ara el seu vuitè llibre: Algo tan sencillo como tuitear te quiero. En aquesta ocasió, 10 nous protagonistes viuran el seu primer any d’universitat. I aquest no serà l’únic canvi en les seves vides, també experimentaran la convivència en una residència d’estudiants, lluny dels pares.

Algo tan sencillo como tuitear te quiero, segueix la mateixa línia dels anteriors llibres de Blue Jeans, però en aquest cas l’autor reconeix que els protagonistes i les seves aventures tenen més a veure amb ell. L’autor, molt present a les xarxes socials (només a Twitter té més de 75.000 seguidors), va fer servir aquest mitjà per descobrir el títol d’aquest darrer llibre al públic.

Podeu llegir a continuació les primeres pàgines del darrer llibre de Blue Jeans:

tan sencillo como tuitear te quiero_rodonaPrimeres Pàgines.

Aquesta setmana Algo tan sencillo como tuitear te quiero és novetat a la Joan Oliva. No dubtis a reservar-lo!

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari