Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Diari d’una mare pediatra

Llibres

244_DO89325.jpgDes de la seva experiència personal i professional, la pediatra Amalia Arce ens introdueix en el meravellós però desconcertant món de la criança. Al llarg del llibre es van desgranant amb humor i rigor tots els interrogants i les preocupacions que sorgeixen des de l’embaràs fins al desenvolupament del nen: els dubtes sobre l’alimentació, les cures bàsiques, la conciliació familiar o fins i tot l’elecció del pediatra. A més l’autora fa un complet repàs de les malalties i malalties més comunes i com reaccionar davant d’elles.

L’autora del llibre, novetat al Racó de Pares i Mares, és metge pediatre i mare de dues nenes de 6 i 10 anys. Es va formar a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona entre els anys 1999 i 2003, i des de l’any 2008 treballa a la Fundació Hospital de Nens de Barcelona, on a més ha estat coordinadora del Servei d’Urgències durant tres anys.
 

Bloc

Amalia Arce porta el seu propi blog de pediatria però ho fa com una mare implicada en la cura dels seus fills i d’aquesta forma obté dues vessants en la seva experiència, la de pediatra i la de mare. Va destinat a progenitors recents, pediatres i altres professionals de la salut, i també a persones que treballen amb nens.

Diario de una mamá pediatra

Llibres

Diario de una mamá pediatra

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari