Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Baby Play

Llibres

babyplay21Els tres primers anys de vida del nen són crucials per al seu posterior desenvolupament, ja que en aquest període són capaços d’aprendre diversos idiomes simultàniament i experimentar conceptes que quan aprenguin a parlar tindran la capacitat d’etiquetar sense problemes, comptar nombres i aplicar les matemàtiques, aprendre a tocar un instrument musical amb precisió, cantar, pintar, nedar, o memoritzar.

L’objectiu d’aquest llibre no és crear supernadons, sinó desenvolupar aquestes capacitats potencials i posar al seu abast perquè després decideixin com utilitzar-les. Les possibilitats del nostre cervell són infinites, però si no aprenem a usar-les de petits, en créixer anirem perdent aquestes habilitats. Per això, aquesta obra proposa un seguit de jocs divertits i estimulants, organitzats i adaptats a les etapes de desenvolupament del nen i compara diversos sistemes d’aprenentatge mundialment reconeguts en el camp de l’estimulació precoç. També inclou jocs i aplicacions per tablets, i relaciona les noves tecnologies amb el desenvolupament de les intel·ligències múltiples i com aquestes s’activen en jugar amb dispositius mòbils.

Aquests primers anys de vida del nen són crucials per al seu posterior desenvolupament i existeix el convenciment de que les noves tecnologies poden canviar l’aprenentatge de nadons i nens. Poden aprendre diversos idiomes simultàniament sense cap esforç i desenvolupar i experimentar conceptes que quan aprenguin a parlar etiquetar sense problemes. Però un cop superada aquesta etapa inicial, es tractaria de continuar jugant per adquirir nous coneixements, estimulant les set intel·ligències que les escoles psicopedagògiques més avançades ens ensenyen què conformen el cervell de l’ésser humà.

Llibres

 • Baby play: 100 actividades para aumentar el potencial de tu bebé
 • Baby play: aprender jugando: trucos para elegir las aplicaciones más adecuadas para tus hijos: de 0 a 12 años
 • Bloc

  Us presentem un espai on podem trobar diferents activitats d’oci per als més petits i també propostes on es poden aprendre moltes idees a través del joc amb els nostres fills. Està pensat per a la realització d’activitats d’aprenentatge de l’anglès, però també trobarem diferents jocs interactius per ordinador molt divertits, amb el que ens nens i joves podran aprendre jugant.

  Widuka: aprende inglés jugando

  Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

  Deixa un comentari