Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Bajo la mano sangrienta. Val McDermid

Val McDermid - Bajo la mano sangrientaVal McDermid va néixer a la costa est d’Escòcia en 1955 i actualment viu a Manchester.

És una de les escriptores de novel·les de suspens més conegudes internacionalment. Des que va guanyar el premi Gold Dagger amb El cant de les sirenes, va deixar de treballar com a docent de literatura i periodista, professió que va exercir durant molts anys, i es dedica únicament a escriure llibres de suspens amb trames psicològicament enginyoses.

El 1987 va publicar la seva primera novel·la. Obra rere obra, s’ha consolidat com una de les autores més importants de la novel·la negra actual.

Bajo la mano sangrienta és la tercera novel·a de Val McDermid protagonizada pel doctor Tony Hill y la inspectora Carol Jordan.

La resolució del misteri d’aquesta nova entrega de les aventures dels dos investigadors creats per Val McDermid manté el lector en tensió fins a l’última pàgina.

Robbie Bishop, migcampista del Bradfield Vics, ha estat assassinat amb una estranya toxina. La notícia causa un enorme impacte, perquè el futbolista era un estel molt estimada pels aficionats. L’equip format pel doctor Tony Hill i la inspectora Carol Jordan comença a investigar, però falten peces per completar el puzle, no sembla haver motius clars que puguin explicar el crim.

I llavors explota una bomba a l’estadi del Bradfield Vics que causa una massacre i una segona persona mor enverinada.

Els serveis d’intel·ligència pretenen apartar Jordan de la investigació per les dimensions que ha adquirit l’assumpte. Però ella i Hill, superant les tensions entre ells, són l’única veritable esperança per resoldre el complex cas.

Es tracta d’un acte terrorista? D’una venjança personal? O d’alguna cosa molt més sinistre?

Bajo la mano sangrienta és potser la novel·la més personal de les protagonitzades per Toni Hill. Val McDermid aprofondeix en la psicologia del personatge, revelant molts dels misteris del protagonista.

Llibres

  • Asesino de sombras
  • Bajo la mano sangrienta
  • El cuerpo tatuado
  • Lugar de ejecución
  • Un territorio oscuro
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

    Deixa un comentari