Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Pecado original. Karin Slaughter

Karin Slaugther-Pecado original

Karin Slaughter, nascuda a Geòrgia el 1971, és una escriptora nord-americana de novel·les criminals ambientades totes elles en el sud dels Estats Units.

Els seus llibres han estat en diverses ocasions en les llistes d’èxits del New York Times i han estat molt ben rebuts al Regne Unit, Irlanda, Austràlia, Holanda i Alemanya.

La seva primera novel·la Ceguera (Blindsighted, 2001), es va convertir en poques setmanes en un èxit internacional. A més de la ja esmentada, han estat traduïdes: Temor frío, Perseguidas, El núm3ro de la tr4ición i Palabras rotas.

Ara ens presenta Pecado original, on l’agent Faith Mitchell es veu sorpresa pel segrest de la seva mare i el seu nadó.

L’agent de policia Faith Mitchell intenta parlar amb la seva mare Evelyn per dir-li que arribarà amb retard a recollir la seva filla. No ho aconsegueix.

Evelyn Mitchell, capitana de la policia d’Atlanta ja retirada mai surt de casa sense dir-li a algú on va, especialment si està cuidant de la seva néta. La preocupació de Faith s’intensifica després d’hores de trucades sense resposta…

Quan es presenta a casa d’Evelyn, la seva mare ha desaparegut i troba la petjada sagnant d’una mà a la porta de l’entrada, i la casa feta un caos. Tot indica que la seva mare ha estat segrestada.

Trobar-la esdevindrà tasca prioritària d’Amanda Wagner, la sotsdirectora del departament de policia i amiga íntima d’Evelyn. El company de Faith, Will Trent l’ajudarà amb una investigació paral·lela. Les sospites apunten als antics companys d’Evelyn a la brigada de narcòtics, tots ells condemnats per corrupció per quedar-se amb part dels diners decomissat al qual tenien accés; però, una nova pista proporcionada per una veïna xafardera desvia la investigació cap a un cavaller que visitava Evelyn diverses vegades a la setmana.

Mentre la investigació avança, el romanç entre la doctora Linton i Will Trent s’aferma; Faith intenta mantenir les formes en la terrible situació que li ha tocat viure; Amanda i Will persegueixen tots els indicis, fins i tot aquells que els portin als baixos fons de l’estat de Geòrgia.

La prioritat és trobar Evelyn i detenir als seus segrestadors abans que sigui massa tard …

Secrets, mentides, crueltat i dolor a mans plenes és el que es troba a Pecado original. Una novel·la amb personatges complexos que carreguen amb històries d’aquelles que llasten la vida sencera. Will, Sara, Faith, Evelyn, Amanda… tots ells torturats d’una manera o altra, tots marcats a foc pel passat, llunyà o recent, tots ells manejant com poden un present extremadament complicat.

Llibres

  • El Núm3ro de la tr4ición
  • Palabras rotas
  • Pecado original
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

    Deixa un comentari