Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Miedo a las aguas oscuras. Craig Russell

Craig Russell - Miedo a las aguas oscurasCraig Russell va néixer a Fife, Escòcia, i ha treballat com a agent de policia, corrector de textos en una agència de publicitat i director creatiu. És autor de l’exitosa sèrie que protagonitza Jan Fabel, ambientada a Hamburg.

Craig Russell és un personatge particular. Policia abans d’escriptor, europeïsta en un Regne Unit que mira sospitosament a Europa, federalista en un món de nacionalismes.

Un home vivaç i obert en un món plé d’egos, que té els seus orígens a Escòcia, però que està fascinat per Glasgow, Hamburg o Canadà, escenaris de les seves obres. Miedo a las aguas oscuras el seu llibre més més recent, és una trepidant novel·la negra en què el comissari Jan Fabel tornarà a ser portat al límit al enfrontar-se al misteriós Assassí de la xarxa i a una secta que apunta massa alt sense considerar les conseqüències.

Una cimera mediambiental està a punt de celebrar a Hamburg quan arriba una tempesta a la ciutat que inunda els seus carrers per complet. Quan les aigües baixen per fi, deixen al descobert múltiples destrosses i una mica sinistre: un cadàver decapitat.

En principi, el comissari Jan Fabel creu que pot tractar-se d’una víctima més d’un violador i assassí en sèrie, un criminal que assetja a les seves víctimes a través de les xarxes socials per, després de localitzar-les i matar-les, desfent-se dels seus cossos en els canals que solquen la ciutat d’Hamburg.

No obstant això, la situació és molt més complicada i esgarrifosa. La investigació de Fabel el porta fins a una secta secreta, Pharos, els adeptes de la qual creuen en la fi del món a causa de la degeneració mediambiental i que està finançada per Dominik Korn, un bilionari paralític que viu allunyat de la societat.

El culte a Miedo a las aguas oscuras exigeix ​​als seus membres no només que lliurin la seva individualitat, sinó també la seva humanitat

Llibres

 • El beso de Glasgow
 • Lennox
 • Miedo a las aguas oscuras
 • Resurrección
 • El señor del Carnaval
 • El sueño oscuro y profundo
 • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

  Deixa un comentari