Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Curso de bordado, aprende en 30 lecciones

curso-de-bordado-aprende-en-30-leccionesUn brodat és un ornament de fil realitzat amb passades d’agulla, generalment damunt d’un teixit i també, de vegades, damunt de paper. Fins no fa massa, era habitual brodar a la roba del llit el nom o les inicials de la muller recentment casada. Actualment, s’hi troben sovint moltes peces de vestir decorades amb noms o dibuixos brodats artesanalment o fets per la indústria del tèxtil.

Avui us presentem com a novetat el llibre Curso de bordado, aprende en 30 lecciones, de Marion Madel, una reconeguda dissenyadora i professora de ganxet a França.
Amb ell aprendràs a brodar en sis capítols i trenta projectes que t’ajudaran a dominar les regles bàsiques del brodat:
– Aprendràs la terminologia, les regles indispensables i els materials
– Dominaràs els punts bàsics
– Practicaràs els punts creuats
– T’iniciaràs en els punts de farciment
– Jugaràs amb els punts aïllats

Els patrons inclosos al llibre es presenten d’una manera clara i detallada, amb il·lustracions i explicacions pas a pas per aconseguir l’objectiu, el que els fa molt fàcils de seguir.

A les biblioteques municipals de Vilanova i la Geltrú podreu trobar d’altres llibres sobre les tècniques de brodats i de Patchwork.

 
portades

També trobareu revistes específiques sobre labors, com Burda, Labores de Ana, Labores del Hogar i Patchwork en casa, entre d’altres.

 

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari