Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


‘Verb de continuïtat’ de Jorge Brotons

Fa poc dies el poeta Jorge Brotons va presentar a la llibreria La Mulassa de Vilanova i la Geltrú el seu darrer treball poètic: Verb de continuïtat, publicat per edicions Curbet dins la col·lecció Vincles.

En paraules de Mireia Vidal-Conte, autora del pròleg, “No estem davant d’un poeta expressament o voluntària metafísic. De l’estil: Si s’entén, ja no val, ja és qualitat. Però atenció amb l’aparent senzillesa dels versos brotonians! […] Per mi el títol d’aquest poemari diu la importància del llenguatge i l’herència pròpia que el poeta decideix i disposa sobre el seu ofici: aquí el tens. Apel·la a un tu lector AMB QUI enceta aquesta travessa del sempre desert poètic”.

'Verb de continuitat' de Jorge Brotons

Jorge Brotons ha publicat diferents llibres de poesia com ara El tiempo raro (2003), La raó de les sèquies (2006), Bloc al circ (2007) i Hoy era martes (2008), obra que va ser finalista del I Premi Màrius Sampere. Els seus poemes també han estat publicats a diverses plaquetes de Papers de Versàlia, i a les revistes Reduccions (88) i Kafka.
És també l’autor dels llibres infantils com Helena de Troia (2007) i A la cuina amb les tres bessones (2005). A més expressa la seva inquietud plàstica com aquarel·lista, havent realitzat diverses exposicions.

Us deixem amb la lectura per part del propi autor d’un dels seus poemes nous:

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari