Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Concurs de castells de Tarragona

Cartell concursEl proper diumenge 3 d’octubre el món casteller té una de les seves cites claus de la temporada: el XXIII Concurs de Castells de Tarragona, que cada dos anys se celebra en aquesta localitat.

En aquesta edició han estat convidades 14 colles, quatre menys que en l’edició anterior, i els Castellers de Vilafranca, vigents campions, són els màxims favorits per revalidar el títol.

La resta de colles participants són la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Jove Xiquets de Tarragona, els Capgrossos de Mataró, la Colla Joves Xiquets de Valls, els Castellers de Sants, els Castellers de Lleida, els Xiquets de Tarragona, els Castellers de Barcelona, els Castellers de la Vila de Gràcia, els Xicots de Vilafranca, els Nens del Vendrell, els Xiquets del Serrallo i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau.

Set de les colles que hi prendran part ja han fet com a mínim un castell de nou aquesta temporada i es preveu que totes elles intentin el millor de sí per tal d’assolir la millor classificació possible.

La Biblioteca Armand Cardona s’afegeix a la gran festa dels castells exposant el seu fons d’aquesta matèria.

Us deixem amb el vídeo de la present edició.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari