Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


‘Métodos para la búsqueda de empleo’

metodos_busqueda_empleoLa darrera novetat que hem incorporat al racó del Món laboral és aquesta obra que ofereix una selecció dels temes a tenir en compte a l’hora de cerca feina i de fer-ho amb el màxim de possibilitats de tenir èxit.
Els autors són especialistes en recursos humans i pertanyen al Departament d’Organització d’Empreses de la Universitat d’Alacant, editora del text. Han publicat diversos llibres i articles en revistes científiques i impartit cursos sobre cerca de feina.

En un país en clara recessió econòmica, tot i que alguns dels darrers indicadors diguin el contrari, en el que la inestabilitat laboral és una realitat, la recerca de feina suposa una de les majors preocupacions per a la nostra societat. En aquest sentit la formació i el coneixement del mercat laboral són elements fonamentals per accedir a un lloc de treball.

Métodos para la búsqueda de empleo és una eina útil per tothom que vulgui adquirir les tècniques i habilitats necessàries per competir amb èxit en els diferents processos de selecció personal. Mitjançant reflexions teòriques i exercicis pràctics es plantegen diversos mètodes per reconèixer ofertes o anuncis de treball interessants, preparar un currículum vitae competitiu o conèixer els diferents factors per destacar en una entrevista de treball.

A continuació us relacionem els continguts dels diferents capítols (que van acompanyats d’activitats i bibliografies especialitzades):

1)    Busco trabajo ¿por donde empiezo?
2)    Medios para localizar ofertas de empleo: medios tradicionales ‘versus’ nuevos medios
3)    El currículum vitae i la carta de presentación
4)    Cómo afrontar el proceso de selección
5)    Como sobresalir en una entrevista de trabajo
6)    La gestión de recursos humanos por competencias y la gestión por competencias

A les seccions del Món laboral de les Biblioteques VNG trobareu més documents relacionats amb aquesta matèria que també podeu consultar en la següent guia:

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari