Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Novetats de Nadal a les Biblioteques VNG

Novetats de NadalCom cada any, quan s’acosta el Nadal, la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú us ofereix una guia de lectura amb una selecció de les principals novetats aparegudes durant aquestes dates.

En el cas de la guia per adults, Novetats Nadal 2014, recull una cinquantena de novel·les que inclou els darrers treballs publicats per autors tant reconeguts com Javier Cercas, Sarah Lark, Elizabeth Gilbert, Boris Izaguirre, Stephen King, John Grisham, Luis Landero Alice Monroe, Jo Nesbo, Pilar Rahola, David Safier, Jorge Zepeda, Pilar Eyre,… i un llarg etcètera que faran les delícies dels bons gourmets de la literatura.

Novetats Nadal 2014Tot això es pot complementar amb la consulta del prestatge que la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona ha creat amb el nom Especial Nadal 2014. En aquest espai es poden trobar recomanacions de llibres, música i cinema, una selecció d’obres de les biblioteques de la Xarxa, les activitats programades, els descomptes i avantatges que es poden aprofitar amb el carnet de les biblioteques, el rànquing dels documents més prestats, l’especial de Nadal del portal infantil Gènius i propostes per fer un menú de festa.

Per acabar recordar que durant aquest dies de Nadal, les biblioteques Joan Oliva i Armand Cardona romandran TANCADES els dies 24, 27 i 31 de desembre i 5 de gener a la tarda, i els dies 25 i 26 de desembre i l’1 i el 6 de gener durant tot el dia.

Les Biblioteques de VNG us desitgen un Bon Nadal i un Feliç 2015!

Enllaços relacionats:

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari