Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


‘Segrest al Carib’ de Lauren St John

Segrest al CaribEl passat dissabte 22 de novembre va tenir lloc la segona trobada del club de lectura infantil de la Biblioteca Armand Cardona.

En aquesta trobada els membres del club van estar comentant la lectura que havien fet durant el mes anterior : L’arbre de les històries de l’autora Eulàlia Canal.

És un llibre que ha agradat majoritàriament a tots els nens/es, que barreja la fantasia amb la realitat més actual. Està escrit en un llenguatge clar i planer i això ha fet que no els costes gens entrar en la història.
Aquesta lectura està pensada per transmetre l’estima pels llibres i les biblioteques i això els ha fet coincidir amb el fet que a ells no els agradaria que els passés com a la història i els llibres es convertissin en càpsules que un es pren com i fos una medicina.

Els nens i les nenes del club segueixen llegint i per aquest mes han pres cap a casa el llibre : Segrest al Carib de Lauren St. John.
En aquesta història la Laura acaba de guanyar un creuer al Carib amb estada en una illa paradisíaca. El somni s’ha fet realitat!!.  Aquestes  seran unes vacances increïbles que, malgrat tot, podrien costar-li la vida. Lluny lauren_stjohnde casa, la la Laura s’embarca en una trepidant aventura en què no hi falten taurons afamats i temibles pirates.

Aquest és el segon títol protagonitzat per Laura Marlin un personatge nascut de la mà de Lauren St John aquesta autora, coneguda pels seus llibres infantils,   va néixer el 1966 a Zimbabwe (Àfrica) i es va criar en una granja situada dins d’una reserva de caça, on tenia una girafa i diversos gossos i cavalls. Després de llicenciar-se en Periodisme se’n va anar a viure a Anglaterra, on va treballar uns quants anys com a corresponsal. Actualment viu a Londres amb el seu gat de Bengala.

Recordeu que la propera trobada serà el dissabte 20 de desembre a les 17h.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari