Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Presentació de l’estudi ‘Models alternatius d’accés i tinença de l’habitatge’ a la biblioteca Cardona

Models alternatius d’accés i tinença de l’habitatgeAquest dijous 27 de novembre a les 18.30 h la biblioteca Armand Cardona Torrandell acull la presentació de l’estudi Models alternatius d’accés i tinença de l’habitatge, realitzat pel Consell Nacional de Joventut de Catalunya. La presentació anirà a càrrec de Lucía de Frías, secretària del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), i de Núria Colomé, arquitecta – urbanista de Celobert Cooperativa i autora de l’estudi. L’acte està organitzat pel Consell Comarcal del Garraf.

“Ni comprar, ni llogar,… noves formes d’accedir a l’habitatge”. Amb aquest lema es pot resumir l’objectiu d’aquesta iniciativa que pretén trobar alternatives a les tradicionals formes d’accés i tinença dels habitatges. En aquest sentit l’informe proposa altres models com poden ser el finançament col·lectiu, l’autocontrucció, el cohabitatge, la masoveria urbana, la propietat temporal, la cessió d’ús i molts altres que seran tractats en aquesta presentació.

L’acte es dirigeix especialment a totes aquelles persones que s’interessen per la joventut i l’habitatge. La presentació d’aquest informe és una iniciativa més del programa de les Conferències d’habitatge Alt Penedès – Garraf que tenen lloc els dies 20, 21, 27 de novembre i 4 de desembre a les localitats de Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú i Castellet i la Gornal. Aquest programa és una iniciativa dels serveis d’habitatge dels consells comarcals de l’Alt Penedès i el Garraf amb l’objectiu de promoure la informació entre la ciutadania i els diferents àmbits professionals, així com facilitar el coneixement mutu, tot plegat per afavorir la resolució dels conflictes que poden dur a la pèrdua de l’habitatge habitual i afavorint la informació amb caràcter preventiu que faciliti l’accés a l’habitatge i l’emancipació o millora de la situació residencial.

Més informació:

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari