Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


‘Vivir sin jefe’, la lectura que tot emprenedor no s’ha de perdre

Vivir sin jefeEntre les diferents novetats que la biblioteca Cardona Torrandell posa a disposició dels seus usuaris aquesta setmana s’inclou aquesta obra realitzada per Sergio Fernández i que porta per títol Vivir sin jefe: el libro que hará que ames trabajar por cuenta ajena o los 50 errores que cometen todos los emprendedores.

Editat per Plataforma, el llibre parteix de la premissa de que “ a Espanya, més de la meitat dels somnis empresarials fracasen durant el primer any i només un 15% supera els cinc anys”; a partir d’aquestes dades el llibre detalla i aconsella sobre els principals errors que cometen amb major freqüència els emprenedors. Si es certa la sentència que afirma que els fracassos constitueixen el millor aprenentatge, aquest llibre esdevé en un perfecte formador.

Sergio Fernández és director i fundador del Màster de Emprendedores de l’Institut Pensamiento Positivo i de l’Instituto Pensamiento Positivo, emprenedor, conferenciant i formador especialitzat en desenvolupament personal, emprenedoria i desenvolupament professional.

Aprofitem aquesta notícia per fer-nos ressò de la sessió gratuïta que ofereixen els companys del Club emprendre de l’IMET, que continuen programant tallers formatius molt interessants relacionats amb l’emprenedoria, la configuració del perfil propi i la creació d’una marca que ens ajudi a tirar endavant la nostra empresa o projecte professional.

Dimarts 25 de novembre de 9:30 a 11:30h, s’impartirà la sessió Tens fusta d’emprenedor?, a càrrec de Mónica Sosa, de Progressing Coaching. Els participants descobriran quines són aquelles habilitats personals més importants que ha de desenvolupar tot emprenedor per poder emprendre amb èxit i aprendran algunes eines per treballar-les.

A les Biblioteques de VNG, i més concretament al fons especial MÓN LABORAL, podeu trobar tota una selecció de documents que parlen sobre emprenedoria, vendes, noves tecnologies, èxit professional, realització personal,… i a continuació us oferim els enllaços d’alguns dels darrers documents que hem incorporat:

Altres llibres sobre aquesta temàtica a les Biblioteques VNG: Emprenedoria

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari