Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


‘L’arbre de les històries’ amb Eulàlia Canal

L'arbre de les històriesEl dissabte 25 d’octubre es va realitzar la primera trobada d’aquest nou curs del Club de Lectura infantil de la biblioteca Cardona Torrandell. En aquesta nova edició hi ha nou nens i nenes inscrits d’edats entre 9 i 11 anys de diferents escoles de Vilanova i la Geltrú.

Els participants d’aquest any és la primera vegada que formen part d’un club de lectura, per tant aquesta primera trobada va servir per explicar el funcionament del club, presentar-se entre ells/es i també començar a parlar de llibres i lectura.

La primera lectura que faran durant aquest mes de novembre serà el llibre L’arbre de les històries d’Eulàlia Canal.

Aquest llibre comença amb una notícia ben preocupant a la premsa de la ciutat de Bufapolls: “Ben aviat les biblioteques desapareixeran. Els llibres seran substituïts per càpsules de lectura.”
Després va venir l’ordre d’enderrocament…I per complicar més les coses, la Nit de Reis, en Jonàs, el bibliotecari troba una nena misteriosa a les portes de la biblioteca. Qui serà aquest personatge misteriós que capgirarà la vida d’en Jonàs?

Eulàlia CanalL’Eulàlia Canal va néixer a Granollers, el 6 de març de 1963. És autora de literatura infantil, juvenil i poetessa. Psicòloga de professió, ha col·laborat en diferents projectes infantils en el camp de la música i el teatre.
La seva literatura es caracteritza per la humanitat de les històries, la tendresa amb què tracta els personatges i la riquesa del llenguatge.

Va començar la seva vida literària amb un llibre de poemes, Andana blanca, amb el qual va guanyar el Premi Òmnium Cultural 1998.
La seva obra cada cop és mes extensa, alguns dels seus títols mes coneguts són: Les set dents de la Palangana, Un poema a la panxa, La pluja als llavis, Un somni dins el mitjó o Un petó de mandarina, amb el qual va guanyar el Premi Barcanova de Literatura Infantil i Juvenil l’any 2006

El Club de Lectura Infantil de la Biblioteca Armand Cardona comentarem aquesta lectura el dissabte 22 de novembre a les 17h. Esteu convidats a participar-hi!

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari