Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Selecció de novetats – Novembre

SelNovetats

Aquí teniu la selecció de novetats corresponent al mes de novembre, i que com sempre inclou documents dels diferents fons de la Biblioteca: adults i infantil, música, cinema, fotografia i còmics.

foto1

Entre les novetats per adults trobareu:  Un Jardín en tu balcón, de Armelle Cottenceau i Rosenn Le Page. El subtítol ho diu tot: “idees i consells per plantar i cuidar les pròpies flors, hortalisses i herbes aromàtiques”. Són més de 90 les espècies analitzades, amb consells sobre com preparar l’espai, els projectes de decoració més senzills, idees per protegir-lo del vent, trucs per organitzar-te durant les vacances…

Pel que fa a la literatura, us recomanem la novel·la Les Dones de la Principal de Lluís Llach. Tres generacions han fet prosperar les terres de la família. Un únic punt fosc: l’assassinat d’un home que n’havia estat el capatàs el juliol del 36. Passada la guerra, un inspector de policia emprèn una investigació que el portarà a descobrir els secrets de la família i una xarxa feta amb els nusos del temperament, la passió i el poder.

A la secció infantil us presentem el llibre  Polvo de Roca de Nono Granero. Sabeu què passa quan una roca molt tossuda i un geòleg es troben a dalt d’una muntanya? El somni d’aquest roca era veure món i el geòleg es convertirà en el mitjà perfecte per aconseguir-ho. El problema és que la roca és massa gran, enorme. Però res que la seva persistència no pugui vèncer.

foto2

De les novetats de còmics destaquem Amy Winehouse de Christoffe Goffette i Patrick Eudeline, amb dibuixos de Javi Fernández. La història de la veu més jove, sensual i salvatge dels últims anys. El juliol de 2011 va morir Amy Winehouse. Tenia només 27 anys. La seva veu personal i prodigiosa fascinava els amants del soul i la seva curta i agitada trajectòria omplia els titulars del diaris..

Pel que fa a la música us recomanem Camarón de la Isla: el dolor de un príncipe de Francisco Peregil. L’autor proposar un recorregut pels ambients que va viure l’artista Camarón de la Isla: els paisatges de la seva infantesa, els tablaos on triomfà en el món del cant, els escenaris dels seus darrers dies,… Una oportunitat ideal per recuperar una de les grans figures de la música i especialment del flamenc.

Per últim, a la secció de cinema us presentem El Gran hotel Budapest de Wes Anderson. Una de les pel·lícules més divertides i brillants del director nascut a Houston, amb un repartiment de luxe que li va valdre el Gran Premi del Jurat al darrer Festival de Berlín. La història comença el 1985 quan un escriptor ens relata el temps que passà allotjat durant la seva joventut al Gran Hotel Budapest..

Aquí teniu el PDF de tota la Selecció de novetats – Novembre 2014.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari