Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


#estiudecinema – Una pistola en cada mano

Una_pistola_en_cada_mano

Continuem amb cinema d’estiu, i avui us volem presentar una novetat, una comèdia del director Cesc Gay que va obtenir quatre premis Gaudí de cinema en l’edició de l’any 2012 (Millor pel·lícula en llengua no catalana, Millor guió – Cesc Gay i Tomás Aragay- i Millors actor – Eduard Fernández- i actriu – Candela Peña- secundaris), i un premi Goya a Candela Peña, el mateix any, com a actriu de repartiment.

Una pistola en cada mano és una radiografia de la vida amorosa de vuit homes d’avui. Malgrat tenir-ho tot, J. està sota els efectes d’una gran depressió. En canvi, I., que no posseeix més que un gat, viu plàcidament malgrat haver hagut de tornar a casa de la seva mare. S. intenta tornar amb la seva dona dos anys després de la seva ruptura. G. recorre als ansiolítics per intentar comprendre per què la seva dona té una aventura. P. pretén seduir una companya. Maria i Sara intercanvien els seus marits per tal de descobrir les seves intimitats. L. és un home que crida al seu amant amb el nom del seu gos.

Al fons documental de les biblioteques municipals de Vilanova i la Geltrú podreu trobar aquestes obres de la filmografia de Cesc Gay.

 

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari