Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Concurs ‘La Festa Major en punts’

Concurs 'La Festa Major en punts'Des del dimecres 16 de juliol, en que es va inaugura l’exposició ‘La Festa Major en punts’, està en marxa aquest nou Concurs organitzat per la biblioteca Cardona i en el que convidem a participar a tot aquells aficionats a la festa major de Vilanova i la Geltrú.

Durant les properes dues setmanes es formularan cinc preguntes relacionades amb l’exposició que es pot visitar a la Biblioteca fins el 8 d’agost. Entre aquells participants que responguin correctament les cinc preguntes sortejarem un lot de productes relacionats amb la Festa Major de Vilanova.

Pinterest Biblioteques VNG

Les preguntes s’aniran publicant al facebook i al twitter de les Biblioteques VNG entre el 16 i el 25 de juliol i es podran respondre fins el 30 de juliol.
Les respostes ens les podeu fer arribar per un missatge al facebook, al correu de la biblioteca (b.vilanovag.act@diba.cat) o en paper a la mateixa biblioteca Armand Cardona?

La Festa Major en puntsAquest Concurs està relacionat amb l’exposició ‘La Festa Major en punts’ que es pot visitar a la biblioteca Armand Cardona Torrandell fins el 8 d’agost i que organitza la pròpia biblioteca amb la col·laboració de Joan Ramon Gàlvez i Jaume Sendra.
Aquesta mostra recull una selecció de punts de llibre relacionats amb els diferents elements que es representen durant la Festa Major: bestiari, castells, balls,… gairebé tots aquests aspectes queden reflectits en aquesta exposició.

La Festa Major de Vilanova i la Geltrú desperta passions entre els ciutadans de la vila. L’exposició mostra l’interès per fer perdurable aquest patrimoni immaterial de la ciutat, alhora que fa palesa la gran afició que hi ha pels punts de llibre i el seu col·leccionisme. En un cantó de la sala s’exposa la major part dels punts de llibre publicats sobre la Festa Major de Vilanova i la Geltrú, des de l’any 1994 fins a l’actualitat, i a l’extrem oposat de la sala hi ha representada una mostra dels punts més significatius d’altres poblacions com Reus, Olot, Solsona, Valls o Mataró.

Trobareu les bases del Concurs i tota la informació rellevant (punts de llibre al Pinterest, etc.) al següent enllaç: Concurs ‘La Festa Major en punts’

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari