Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


#VidaFestival I: Sílvia Pérez Cruz & Refree

 

Vida_Festival

Els dies 3, 4, 5 i 6 de juliol de 2014 naixerà el VIDA, Festival Internacional de Vilanova i la Geltrú. Enmig d’uns entorns immillorables, durant el matí a La Daurada Beach Club i a partir de la tarda a La Masia d’en Cabanyes, amb una festa inaugural al Molí de Mar, on també hi haurà el MVPS (Music Vida Professional Sessions). El VIDA vol donar aire a la nova cultura de l’oci, prioritzant per davant de tot el benestar del públic, fugint de les masses i garantint l’excel•lència en els serveis. Aquest nou concepte de festival pretén encabir en un sol esdeveniment diferents disciplines artístiques al voltant de la música. Grans noms nacionals i internacionals configuraran una línia artística diferenciada i adaptada a l’entorn. El Vida, Festival Internacional de Vilanova i la Geltrú, no vol ser únicament sinònim de credibilitat artística sinó que també vol fer bandera de valors com el respecte a les persones, al medi ambient i a l’economia local.

Durant aquesta setmana al nostre blog us presentarem alguns dels artistes que hi participaran, així com els documents disponibles que podreu trobar a la nostra biblioteca.

Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernández Miró.

Silvia & Refree 01color_XavierVila_orig

Dos grans noms que formen una parella de luxe, i tots dos de casa nostra. Sílvia Pérez Cruz és delicadesa, elegància i tradició; i com que diuen que els pols oposats s’atrauen, Raül “Refree” Fernández hi afegeix l’experimentació. Tots dos artistes conflueixen en un únic punt que és el folk, i a partir d’aquí, la barreja esdevé una experiència única i molt personal degut a la connexió existent entre tots dos talents. El seu repertori és d’allò més variat, i conté de tot. Peces tradicionals, contemporànies, però sobretot d’autor. Diuen que la inspiració s’ha d’aprofitar mentre dura, així que aprofitem aquest moment esplèndid que viuen tots dos artistes per extreure’n el màxim de suc possible d’aquesta col•laboració inèdita. Al Vida actuaran al bosc, dalt d’una barca. Sabor mediterrani per sobre de tot.

A la biblioteca podeu trobar aquests discs:

Granada
11 de novembre
En la imaginación

 

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari