Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


‘L’ombra dels oblidats’ de Coia Valls

PortadaLa trama de  transcorre en un futur proper on un grup de nois i noies viuen pendents dels canvis que tenen lloc al seu voltant. L’aparició d’en Gustau Anguera i el seu gos, l’Ombra, els fa entendre que el món tecnològic en el qual estan immersos deixa de banda moltes de les coses que de debò els importen.

Reunits al barri antic d’una ciutat que agonitza, es conxorxen per resistir i ajudar els seus nous amics. Per fer-ho, han de portar a terme una estranya missió: recuperar el rastre dels oblidats, un grup perseguit que es nega a acceptar la desaparició d’una manera de veure les coses.

coia vallsCoia Valls (Reus, 1960) és escriptora i actriu. La tardor del 2010 va veure la llum la seva primera novel·la, La Princesa de Jade, publicada en català (Edicions Columna) i en castellà (Suma de Letras). Amb aquest llibre va guanyar el premi Néstor Luján de novel·la històrica.

Des d’aleshores ha publicat pràcticament una novel·la cada any i ha anat acumulant premis com Premi dels Lectors de L’Illa dels Llibres, el Premi a la Millor Novel·la en Català de Llegir en Cas d’Incendi i el Premi a la Millor Novel·la Històrica 2012 de la web Novel·les Històriques. Tots tres per votació popular.

En el món de la literatura infantil i juvenil ha publicat el conte infantil Marea de lletres que maregen (Barcanova, 2010) i la novel·la juvenil que estem llegint.

Com actriu ha participat en diverses obres teatrals i en el film de Jordi Lara, Ventre blanc, sel·leccionat al Busan International Film Festival de Corea del Sud.

A la Biblioteca trobareu més llibres d’aquest autora: Coia Valls

El Club de Lectura Infantil ens tornarem a trobar el dissabte 14 de juny a les 17:30h. Us esperem!

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari